Bemutatkozás

Cégünk, a PC Union Trade Kft. azzal a céllal alakult, hogy a legjobb tudása szerint segítse partnereit professzionális IT termékek beszerzésében. Minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínálunk kedvező áron, akár viszonteladóknak, akár intézményi partnereinknek, mindig szem előtt tartva azt az elképzelésünket, hogy gondolkodásunk és cselekedeteink központja a vevőnk. Cégünk ezért komoly hangsúlyt fektet az ügyfélkapcsolatokra. Az „odafigyelünk, megértjük, kitaláljuk, megvalósítjuk” gondolatmenetet követve állunk partnereink rendelkezésére a következő szolgáltatásokkal.

Professzionális IT termékek nagykereskedelme.

Az általunk forgalmazott számítástechnikai eszközök a legnagyobb világmárkák és gyártók között vannak, mint pl. Lenovo-IBM, Dell, Fujitsu-Siemens, Hewlett-Packard. Ezek a gyártók-forgalmazók nem véletlen tartoznak a „BRAND” (üzleti) kategóriába, mert ez márkanevet és védjegyet jelent, amiben megbízhat az ember, hiszen ezeket a termékeket a legprofibb mérnökök terveztek azért, hogy megbízható és stabil társa lehessen a felhasználóknak! A gyártók célja ebben a kategóriában olyan megbízható eszközök létrehozása, melyek ellenáll a használat okozta behatásoknak akár intenzív céges körülmények közt is. A laptopok, számítógépek, monitorok olyan professzionális alkatrészekkel rendelkeznek, amik a legalacsonyabb meghibásodási ráta mellett a legnagyobb tartósságot biztosítanak.

Kínálatunkban szerepelnek felújított BRAND kategóriás,

  • üzleti notebookok – laptopok,
  • számítógépek (álló-, fekvőházas stb.)
  • TFT-k 17”-24”-ig,
  • PC, laptop és egyéb alkatrészek
  • nyomtatók új és használt állapotban!

Teljes körű, rugalmas, garanciális és professzionális szervizháttér biztosítása.

Gyors garancia ügyintézés!

Szoftver szolgáltatások

Cégünk tavalyi évben csatlakozott a Microsoft Registred Refurbisher programjához, így minden számítógépet és laptopot jogtiszta, magyar nyelvű Win7 home 32/64bit és Win7 professional 32/64bites előtelepített jogtiszta operációs rendszerrel tudjuk ellátni igény esetén!